Nove usluge u Telemach-u: „UNIFON“, „TV unazad 72 sata“ i „Video klub“

https://www.zekataxi.com/ https://https://www.bingotuzla.ba/ljetnihitovi//

Prateći globalni razvoj najsavremenijih tehnologija u svijetu, kompanija Telemach je lansirala na bh. tržište tri nove usluge opravdavajući epitet inovativnog telekomunikacijskog lidera u BiH.Nove usluge Telemach-a prilagođene su u potpunosti potrebama korisnika, zbog čega će onima koji ih budu koristili priuštiti vrhunski doživljaj digitalnih tehnologija.

Gledanje emisija i filmova najnovije produkcije u HD rezoluciji u željenom terminu od sada je omogućeno putem usluge „Video Klub“ koja sadrži više od 2.000  domaćih i stranih filmova, dokumentarnih emisija,te sportskog i muzičkog sadržaja.Novost u Telemach-u je i „UNIFON“– fiksni za ponijeti, besplatna mobilna aplikacija koja omogućava Telemach korisnicima fiksne telefonije da koriste svoj fiksni broj gdje god da se nalaze, u zemlji ili inostranstvu, u skladu sa važećim tarifama. Prednost ove usluge je velika ušteda na dolaznim i odlaznim pozivima u roamingu, jer korisnici telefoniraju po istoj cijeni kao kod kuće, sa fiksnog telefona. Dodatno, razgovori unutar Telemach fiksne telefonije i dalje ostaju besplatni. Pored telefonskih razgovora, korisnici imaju mogućnost da se dopisuju i razmjenjuju zvučne, foto i video zapise sa drugim korisnicima Telemach fiksne telefonije koji posjeduju „UNIFON – fiksni za ponijeti“.

Vraćanje sadržaja unazad do tri dana putem opcije “TV unazad 72 sata” je također nova usluga Telemach-a zbog koje propuštena emisija ili utakmica postojećim, ali i novim korisnicima, više neće predstavljati  problem.

„Usavršavanje postojećih i razvoj novih telekomunikacijskih tehnologija i servisa u svijetu se odvija zapanjujućom brzinom. Kako je Telemach prepoznat kao kompanija koja u stopu prati svjetske trendove, uspjeli smo i ovaj put svojim zahtjevnim korisnicima ponuditi najsavremenije tehnološke servise i dodatno unaprijediti Duo i Trio pakete. Usluge “UNIFON”, “TV unazad 72 sata” i “Video Klub” su usluge koje će našim korisnicima priuštiti jedno novo iskustvo koje će,siguran sam,znati vrednovati“  – kazao je Kenan Đonko, CMO Telemach kompanije, dodavši da je „UNIFON“ aplikacija dostupna svim korisnicima Telemach fiksne telefonije kroz DUO i TRIO pakete, te da se ista može koristiti na čak pet mobilnih uređaja.

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/