NOVA TI! Alma Ras kolekcija za sezonu jesen/zima

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/ususretljetu

Nova ti! S novom Alma Ras kolekcijom vrijeme je za novu tebe. Potrebno je samo malo hrabrosti za komade koji će instant unijeti osvježenje u tvoj život. U tome vam mogu pomoći i pogodnosti koje Alma Ras daje u ovom mjesecu. Računi iznad 50 KM umanjit će vam se za 10 KM, dok pidžame možete potražiti po cijeni već od 34,90 KM. Alma Ras butik u Bugojnu nalazi se na adresi Nugle II, u sklopu tržnog centra Rose.

Zahvaljujući raznovrsnim kreacijama, koje ovaj brend ima, lako ćete pronaći vaš „it“ komad koji ćete uskladititi prema vlastitom stilu i karakteru. Glavni ambasadori za predstojeću sezonu su stylish boje od smaragdno zelene, pupoljak i puder roze, cvjetnih dezena,  preko sive, pa sve do klasične indigo plave i vatreno crvene.

Kvalitetni pamuk zasigurno je sinonim za udobnost, a efektne kombinacije ukrasnih mašnica i sofisticirane čipke čini ove modele ženstvenijim. Pored materijala na koji ste navikli, u izradi finog donje rublja i pidžama Alma Ras koristi i one luksuzne kao što je viskoza. Vješto kombinovana čipka sa ovim materijalima daju novu dimenziju rublju koje možete nositi i za posebne prilike. Mnoge dame obradovat će kombinacija tila i elegantne viskoze, dok će one hrabre body iz ove linije kombinovati sa statement odjevnim komadima za večernje izlaske.

Iz kompanije Alma Ras nisu zaboravili ni muškarce kojima kroz brend Manners donose udobnost sa stilom.  Prirodna hidrofilna vlakna tijelu će omogućiti vrhunsku udobnost dok će dizajn upotpuniti muški stil. Brend Manners – za muškarca 21. vijeka.

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/