Nova tehnologija pranja tepiha na novootvorenoj praoni auta i tepiha “Naita” Bugojno

https://www.bugojno-danas.info/novo-u-dstore-ne-trebate-platiti-skuplje-najjeftinije-mjesto-za-tehniku/' https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.facebook.com/kovacusakafa/

U Bugojnu je sa radom počela Praona auta i tepiha “Naita” koja se nalazi na putnom pravcu Bugojno-Gornji Vakuf Uskoplje u neposrednoj blizini bugojanskog Mlinpeka u ulici Vrbanja I br. 48.

Korisnicima usluga je omogućen veliki parking za sve vrste vozila.

Ono po čemu je posebna ova praona auta i tepiha jeste takozvani tresač tepiha koji služi da tepih prije pranja oslobodi prašine i nagomilane prljavštine na maksimalnih 5500 obrtaja u minuti zavisno od tepiha.

Tokom pranja tepiha koriste se kvalitetna sredstva za čišćenje koja ostavljaju mirisni trag nakon ispiranja svakog centimetra vašeg tepiha. Nakon ispiranja, tepih se stavlja u mašinu za detaljno ispiranje i sušenje gdje nakon par minuta bude besprijekorno čist i 80% suh tepih. Potrebno je jako malo da se osuši i bude spreman za preuzimanje isti dan. Cijena pranja tepiha iznosi 1,5 KM po kvadratu.

Kada su u pitanju pranja vozila, naše osoblje će kvalitetno oprati i očistiti vašeg ljubimca po cijenama: Unutrašnje i vanjsko pranje auta 8 KM, samo vanjsko pranje vozila 4 KM, pranje kombi vozila 12 KM i pranje kamiona 25 KM.

Također posjedujemo i samouslužnu praonu dostupni od 0-24 gdje možete oprati sve vrste i kategorije vozila. Ono što je bitno napomenuti jeste čelična ruka koja omogućava pranje svih vrsta vozila i kategorija. Za 1 KM ćete dobiti 120 sekundi da osvježite vašeg ljubimca i to uz opcije pranja: 1. Pranje i šamponiranje 2. Ispiranje 3. Vosak i 4. Ispiranje demineraliziranom osmoznom vodom kako vaše vozilo ne bi imalo fleke uz visoki sjaj.

U ponudi imamo i usisivač pomoću kojeg ćete dobiti 5 minuta za 1 KM korištenja.

Posjetite nas i uvjerite se u kvalitet naših usluga. Dok čekate, možete se osvježiti hladnim napitkom u našim klimatiziranim prostorijama.

Ukoliko imate dodatnih pitanja kontaktirajte nas na telefone: 062/262-129 i 061/759-248

https://www.bingotuzla.ba/2020/05/31/za-pocetak-sedmice-u-bingu-dodatno-snizeno/