Nova Alma Ras kolekcija i posebne pogodnosti, računi veći od 50 KM se umanjuju za 10 KM

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Jedna od najperspektivnijih bh. kompanija, Alma Ras,  u godini kada bilježi jubilej i proslavlja 20 godina uspješnog poslovanja, svoju prodajnu mrežu obogatila je za još jedno prodajno mjesto. Na adresi Nugle II, u sklopu Tržnog centra Rose (veliki Konzum), u samom centru Bugojna, otvoren je prvi butik u ovom gradu.

U mjesecu aprilu, kako bi nagradili lojalnost svojih kupaca, kompanija Alma Ras račune u vrijednosti većoj od 50 KM umanjuje za 10 KM. Udobne pidžame iz nove kolekcije brendova Alma Ras i Manners, u maloprodajnim buticima, čekaju na Vas po cijeni već od 32,90 KM. Obzirom da je ovo godina u kojoj se obilježava 20 godina postojanja kompanije, simbolično, prvih 20 kupaca nagrađuju se prigodnim poklonima.

O ženi su djela stvarali mnogi – književnici, slikari, vajari… za ženu stvara Alma Ras! Za samouvjerenu, modernu i neodoljivu ženu koja misli na sebe i vidi dragocjenost u ispunjenju malenih, svakodnevnih želja i zadovoljstva. Ženu koja ne čeka, već stvara pravi trenutak.

Luksuzna čipka, svileni obrubi i nježni nabori čine Alma Ras proljeće/ljeto 2018. kolekciju bezvremenskim klasikom s modernom svježinom i senzualnom siluetom. Pažljivo birani prirodni i kvalitetni materijali ovu kolekciju čine udobnom i prozračnom. Paleta boja počinje elegantnim tonovima plave, nastavlja nježnom ljubičastom i rozom, prelazi na žarke tonove koraljno crvene, uz šarmantni cvjetni i egzotično tropski uzorak za vrele ljetne večeri, a završava čednom bijelom i klasično crnom za sve prilike.

Za dodatni osjećaj samopouzdanja, ističe se ekskluzivna, limitirana linija Paulina. Senzualna čipka, atraktivne boje i mašnice ove modele dodatno uljepšavaju, istovremeno čineći ženu nedoljivom.

Nova kolekcija brenda Manners ruši predrasude i mijenja stereotipe – ove sezone Manners muškarci biraju odvažno i smjelo. Dolazi nam moderan piksel print, koji će razbiti monotoniju i osvježiti odraz u ogledalu.

Istovremeno, ne bježi se ni od provjerenih klasika, čistih boja, ali i bezvremenskih pruga koje će se uklopiti u look Manners muškarca koji zna šta želi i ne pristaje na kompromise. Nova kolekcija modernog muškarca prati u stopu i govori mnogo o njemu, njegovom stilu i karakteru.

Sve novitete i pogodnosti možete pratiti na oficijelnim FB stranicama: Alma Ras i Manners.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o