Nogometni savez SBK/KSB upriličio prijem za igrače i trenere U-15 selekcije ovog kantona

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Jučer je u prostorijama Nogometnog saveza SBK/KSB u Travniku upriličen svečani prijem za nogometaše i stručni štab pionirske selekcije ovog kantona koja je na nedavno završenom trećem po redu Turniru pionirskih reprezentacija kantonalnih/županijskih nogometnih saveza osvojila sjajno drugo mjesto. Prisutnim igračima i trenerima obratili su čelnici ovog saveza koji su još jednom istakli zadovoljstvo postignutim uspjehom.

Ja vam još jednom čestitam na ovom uspjehu i želim sve najbolje u narednom periodu kao i novoj školskoj godini. Vi niste zaslužili drugo mjesto,vi ste zaslužili prvo, ali šta je tu je idemo dalje, istakao je Ivan Frljić zamjenik predsjednika NS SBK/KSB. ,

Pridružio bi se čestitkama svojih prethodnika i ovo je jedan od najvećih uspjeha koji ste vi postigli kao pionirska selekcija NS SBK/KSB. Mislim da će te i u narednom periodu ako Bog da kao kadeti ili u drugim selekcijama postizati još bolje rezultate, ali i naravno dobre rezultate u školi. Čestitao bih gospodinu koji je donirao opremu u ime IO-a NS SBK/KSB, te stručnom štabu na čelu sa koordinatorom Bašićem i trenerima Vrbanom, Grebenarom i Lazimovićem koji su dali ne mali doprinos. Vi ste moralni pobjednici jer sudija što je ponovio penal je napravio grešku, kazao je Naim Basara, predsjednik Takmičarske komisije NS SBK/KSB.

Zahvalio bi se ljudima iz našeg Saveza koji su nam omogućili dva tri okupljanja i odličnim uslovima koji su nam obezbjedili gore u Cazinu. Ne bi dužio puno, mi smo svoje rekli i mi smo moralni pobjednici ovog turnira. Svaka vam čast momci, ovo nije srebro, ovo je vaše zlato, dodao je Samir Vrban, selektor U-15 selekcije NS SBK/KSB.

Sve je ovo lijepo, fascinantno i divno. Zaista momci svaka vam čast, bili smo jedna ekipa, jedna cijelina i vjerujte da se i dan danas u cijeloj zemlji priča o nama. Svi nas hvale i kažu da smo moralni pobjednici. U ime svi nas puno vam hvala i hvala gospodi iz Saveza koja je i došla u Cazin da nas gleda. Moram istaći i to da ovaj uspjeh definitivno ne bi ostvarili da nije bilo našeg koordinatora selekcija Nermina Bašića, istakao je Faruk Lazimović, trener u stručnom štabu U-15 selekcije NS SBK/KSB.

Nakon govora čelnika Saveza i trenera, održano je svečano uručenje medalja za sve igrače i članove stručnog štaba, a zatim i zajednički ručak.

Nogometni savez SBK/KSB upriličio prijem za nogometaše i trenere U-15 selekcije tog kantona

Posted by Bugojno Danas on 7. rujan 2015

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/