Nogometni savez SBK zatražio sastanak sa načelnikom Bugojna! Ajkunić na potezu za spas Iskre

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Predsjednik Nogometnog saveza Srednjobosanskog kantona Ivan Frljić i dopredsjednik Najim Softić uputili su dopis načelniku Bugojna Hasanu Ajkuniću povodom današnje objave na portalu Bugojno Danas o gašenju seniorskog tima NK Iskra koje je najavio predsjednik NK Iskra Davor Ivoš na našem portalu.

U dopisu koji su uputili načelniku Ajkuniću, traže da se zakaže termin za radni sastanak u toku sljedeće sedmice u kabinetu načelnika Ajkunića na kojem bi prisustvovali predsjednik i dopredsjednik Nogometnog saveza Srednjobosanskog kantona i članovi Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH i Nogometnog saveza Federacije BiH. Tema sastanka bi bila rad nogometnih klubova Općine Bugojno i pomoć klubovima u Općini Bugojno.

Da li je ovo “zadnji voz” da se spasi ugled i čast bugojanske Iskre? Načelnik Bugojna Hasan Ajkunić je na potezu, da li će zakazati termin razgovora ili ne, ostaje da se vidi.

Bugojno-danas.info

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o
https://aspremium.olx.ba/