Njemačka rukometna Federacija poslala pismo zahvale Katarskoj rukometnoj Federaciji na organizaciji 6. turnira “Rukomet je moja budućnost”

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

U našu redakciju je stiglo pismo zahvale od Alise Stickl nekadašnje rukometašice Ženskog rukometnog kluba Iskra gdje se Njemačka Rukometna Federacija zahvaljuje Katarskom rukometnom savezu na organizaciji 6. turnira za mlade “Rukomet je moja budućnost” 2018 koji se i ove godine igrao u Bugojnu te nastavio tradiciju već 6 godina zaredom zahvaljujući tvorcu ovoga turnira i bugojanskoj rukometnoj legendi, Asimu Šahmanu. Pismo vam donosimo s prijevodom u nastavku:

Dragi prijatelji rukometa

Povratne informacije i opisana iskustva našeg muškog nacionalnog tima sa turnira “Rukomet je moj budućnost” u Bugojnu, vrlo su pozitivni.

Stoga Njemačka rukometna reprezentacija se želi zahvaliti ne samo Rukometnoj Federaciji Bosne i Hercegovine na savršenoj organizaciji, već i Katarskom rukometnom savezu kao vašoj velikoj podršci. Uz vašu pomoć bilo je moguće provesti ovo šesto izdanje već tradicionalnog turnira. To je vrijedan doprinos razvoju našeg ljubljenog sporta ne samo u ovoj regiji, nego i na međunarodnoj razini.

Njemačka rukometna federacija cijeni vaš angažman na području širenja rukometa za mlade ljude. Puno vam zahvaljujemo i želimo vam svaki uspjeh u pripremi i podršci sljedećeg turnira za mlade.

Srdačan pozdrav
Njemačka Rukometna Federacija

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o