Nevjerovatne Plave dame nikad bliže Evropi i Ligi prvaka, iz Sarajeva se vraćaju neporažene

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

SFK 2000 Sarajevo – ŽNK “Iskra” Bugojno 0-0

Danas smo vidjeli vitešku borbu plavih dama te istini za volju terensku inicijativu domaće ekipe, ali nekoliko odličnih šansi fenomenalno brani nasa Elma Kundić koja je danas zaista bila na nivou zadatka, baš kao i cijela ekipa.

U nedjelju već gledamo isti meč, kada SFK 2000 gostuje na Jakliću te vas sve pozivamo da dođete u 13:00 i podržite naše djevojke. Ukoliko Bugojanke ostvare pobjedu, bit će jednom nogom u Ligi prvaka.

Iz uprave SFK 2000 Sarajevo su pohvalili Iskru: “Današnja predstava Ženski nogometni klub “ISKRA” Bugojno u premijerligaškoj utakmici na Butmiru je ohrabrujuća za ženski fudbal u BiH. Nismo uspjele doći do pobjede. Utakmica je završena rezultatom 0:0, ali se radujemo što je prvenstvo ponovo zanimljivo i neizvjesno i čestitamo Iskri na jako dobroj utakmici i napretku u igri. Iskra je pokazala da nije slučajno ostvarila odlične rezultate do sada i radujemo se novoj utakmici!

Nažalost, ŽNK Iskra Bugojno nema podršku lokalne zajednice Bugojno, novci se rasipaju na klubove koji nemaju ni rang takmičenja ili se takmiče u petom rangu a naše Bugojanke su u Premijer ligi BiH za žene i to veoma uspješne.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o