Ne propustite posljednje sniženje Alma Ras aktuelne kolekcije

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.facebook.com/FISdoo/posts/3373097872730864'

Sve istinske ljubitelje donjeg rublja i spavaćeg programa savjetujemo da posjete Alma Ras butik, na adresi Nugle II (u sklopu TC Rose) Bugojno, jer je u toku finalno sniženje. Odabrane artikle iz aktuelne kolekcije moći ćete pronaći po nižim cijenama čak do 70%. Ovo je istovremeno i savršen trenutak da obradujete vama drage ljude za predstojeći praznik Bajram.

Pored sniženja do 70% od 15. augusta očekuju vas i odlične pogodnosti povodom vraćanja vaših mališana u školske klupe. Kupovinom pidžame iz dječije kolekcije za sezonu jesen/zima 2019./2020., vaši najmlađi moći će odabrati donje rublje iz aktuelne kolekcije za 1 KM. Ukoliko se tek spremate na more, kupaće kostime i plažni asortiman za sebe i porodicu odaberite po sniženim cijenama.

Prirodna, hidrofilna vlakna, izuzetno su ugodna za nošenje, omogućavaju optimalan efekat disanja kože i lako se održavaju. Alma Ras od svojih početaka koristi visokokvalitetne materijale, stoga savjetujemo da ne pristajete na kompromis kada su u pitanju komadi koji su prvi u dodiru s vašim tijelom.  Iskoristite ovaj val sniženja i počastite sebe ili druge, izbor je na vama.

Sve aktuelnosti o novitetima i sniženjima pratite na oficijelnim FB stranicama Alma Ras Manners.

https://www.karabeg.com/ http://shop.janj.ba/ http://bit.ly/2DM3sIP'