Najuspješniji sportski klubovi bojkotuju sutrašnji izbor sportiste Bugojna

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Sutra će se u Kristalnoj sali Općine Bugojno održati manifestacija “Izbor sportiste Bugojna u 2018. godini”.

Kako saznajemo od najvećih i trenutno najuspješnijih sportskih kolektiva u Bugojnu Ženski nogometni klub Iskra Bugojno koji je viceprvak jesenjeg dijela prvenstva Premijer lige BiH za žene i Muški rukometni klub Iskra Bugojno koji se nalazi u vrhu tabele Prve lige Federacije BiH u rukometu i na pragu je ulaska u Premijer ligu BiH ubjedljivo sa 6 bodova viška u odnosu na drugoplasiranu ekipu.

Razlozi za bojkot i nedolazak na izbor su višegodišnje dugovanje Sportskog saveza Bugojno prema pomenutim klubovima gdje su se nagomilali dugovi.

Mnogi klubovi i sportski radnici sa kojima smo pričali su također mislili bojkotovati izbor i ne odazvati se pozivu, ali kako kažu, sva djeca koja su dobila diplomu to im puno znači te ne žele imati problema sa njihovim roditeljima.

Također, redakcija portala Bugojno Danas neće medijski učestvovati u pomenutoj manifestaciji jer čelnici sportskog saveza Bugojno misle da portali u Bugojnu rade volonterski i gube svoje dragocijeno vrijeme, ako drugi rade tako, mi nismo, jer je nama portal Bugojno Danas primarni posao i od toga primarno živimo, a ne hobi i dodatna zabava.

Bugojno-danas.info

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o