Najmirnija novogodišnja noć u Bugojnu u cijeloj BiH

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Novogodišnja noć na području Srednjobosanskog kantona (SBK) odavno nije bila mirnija.

Nije bilo ozbiljnijih slučajeva narušavanja javnog reda i mira, kao ni registrovanih saobraćajnih nezgoda. Noć je protekla mirno i bez ikakvih incidenata.

Pojačane su mjere za novogodišnje slavlje u cilju sigurnosti građana te je Policijska stanica Bugojno poduzela sve da noć protekne u redu.

Novogodišnja noć u Vatrogasnom društvu Bugojno je također protekla mirno, s obzirom da nisu zabilježene nikakve intervenciije.

U Porodilištu bugojanske Bolnice saznajemo da tokom protekle noći nije bilo poroda, tako da će naš grad još malo sačekati na prvu bebu koja će biti rođena u 2019. godini.

Mirnu noć imali su i uposleni u Službi hitne pomoći bugojanskog Doma zdravlja. A saznajemo da se 28 pacijenata javilo, standarnih, tokom noćne dežure.

Bugojno-danas.info

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o