NAJAVA: Tradicionalni “Defile prvačića 2017” – Bugojno

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

NVO Sunce, povodom obilježavanja osamnaest godina svog rada i djelovanja, organizuje tradicionalni “Defile prvačića 2017”-Bugojno , ovu aktivnost provodimo u saradnji sa osnovnim školama u našoj lokalnoj zajednici.
Nakon ,defilea prvacica Bugojna kroz grad upriličit ćemo mali zabavni program u ulici Zlatnih Ljiljana(fontana kod BBI Banke) i uruciti poklon paketiće za sve prvacice, koje je obezbjedila Općina Bugojno.
Uvjereni smo da ćete učiniti sve, kao što ste to činili i do sada, i medijski popratiti manifetaciju “Defile prvačića 2017”-Bugojno.

Ozvaničiti početak školovanja i ukazati djeci na važnost i značaj obrazovanja jedan je od osnovnih ciljeva “Defila prvačića 2017”.Želimo da našoj mladosti, našim školarcima nova školska godina bude godina učenja i radosti, a posebno našim prvačićima, želimo da im polazak u školu bude početak nečeg novog i lijepog što će ispuniti njihovo djetinjstvo i da im školski dani budu što bezbrižniji i što sretniji.

PROGRAM MANIFESTACIJE “Defile prvačića 2017” – petak, 29.09.2017.g.

16:30 – 17:00 – okupljanje I dolazak prvačića

17:00 – Defile prvačića kroz grad: ul.Wagnerova, -ul.Kulina Bana-prema,- ul.Sultan Ahmedova, – ul.Zlatnih Ljiljana

17:30 – početak revijalnog programa

18.00 – podjela poklon paketića za prvačiće

Molimo Vas da uzmete učešće u manifestaciji “Defile prvačića 2017”, kako bi smo uspješno ostvarili naše ciljeve I obradovali bugojanske prvačiće.

Unaprijed se radujemo saradnji, a ujedno i zahvaljujemo….

Srdačan pozdrav,

Direktorica,
Fatima Šabić
Br. mob. 062 213 412

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/