Načelnik Bugojna Hasan Ajkunić otkrio da će se kandidovati opet za načelnika

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.facebook.com/kovacusakafa/ https://www.facebook.com/livnobus/

Jučer je održana 20. sjednica Općinskog vijeća Bugojno koja je trajala punih 9 sati zbog žustrih rasprava koje su se dešavale.

Ono što je privuklo pažnju svih vijećnika, sigurno, jeste rečenica koju je načelnik Hasan Ajkunić izgovorio tokom diskusije o nacrtu budžeta za 2020. godinu, nakon pozdravnog govora prisutnima, nakon 5 sekundi šutnje, načelnik Ajkunić je rekao:

“Ovo je 16. nacrt budžeta koji radi načelnik Hasan Ajkunić, biće ih još akobogda. Svi nacrti su roman koji piše svaki pojedinac i željoteka svakog pojedinca ili institucije.”

Nakon rečenice “biće ih još akobogda”, u Kristalnoj sali je nastao muk i razmjena pogleda te je svima postalo jasno da će se načelnik Hasan Ajkunić ponovo kandidovati za načelnika Bugojna, po peti put, nakon 16 godina koje je proveo na ovoj poziciji.

Mnogi su nagađali da li će se Ajkunić kandidovati opet ili ne, jučer je načelnik dao odgovor a ostaje pitanje da li će biti nezavisni kandidat ili kandidat stranke SDA.

Bugojno-danas.info

https://www.bugojno-danas.info/mlinpek-pekara-u-centru-bugojna-u-kratkom-periodu-postala-omiljeno-mjesto-bugojanaca/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/