Načelnik Bugojna Hasan Ajkunić jutros održao sastanak sa općinskim volonterima

Osobe na fotografiji s lijeva na desno: Amina Karagić, Sead Karahodžić, Tarik Begović, Selma Ždralović, Azra Hero, Irma Avdić, Vernesa Idrizović, Hasan Ajkunić, Dženana Hajdarević, Marina Antunović, Amila Petrović, Adnana Lakača i Admir Pilić.
https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/svezadom_-2/

Jutros je u prostorijama Općine Bugojno održan sastanak načelnika Bugojna Hasana Ajkunića i najbližih saradnika, pomoćnika načelnika za privredu, društvene djelatnosti i opću upravu Seada Karahodžića, koordinator Dženana Abdalajbegović i Adnana Lakača ispred ureda načelnika, sa volonterima Općine Bugojno od čega 8 novih (Tarik Begović, Azra Hero, Irma Avdić, Vernesa Idrizović, Dženana Hajdarević, Marina Antunović, Amila Petrović i Admir Pilić) i 2 starih (Selma Ždralović i Amina Karagić) volontera.

Na sastanku se obratio načelnik Bugojno Hasan Ajkunić kazavši između ostalog: “Drago mi je što vas opet vidim. Upoznat ćete sve općinske službe i njihov rad. Ja sam ponosan na svoje kolege i kolegice sa kojima sam se upoznao. Vi ćete sada u životu tek upoznavati nova lica, poslovno surađivati. Nastojte da ne dobijete tolike grčeve u stomaku zbog pojedinaca. Imajte svoj stav, branite svoj stav. Vi niste mala grupa. Doživljavajte svaki uspjeh svog kolege i kolegice da je to i vaš uspjeh.”

Novi sastanak će se održati za 15 dana, nakon čega će se sumirati utisci volontera.

Spomenuti volonteri dolaze iz raznih oblasti: poljoprivreda, turizam, ekonomija, pravo, informatika i sociologija.

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/