Mladi košarkaš iz Cazina počeo rehabilitaciju, sestra poručuje: Azur ne zna za poraz

https://www.zekataxi.com/ http://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike

Porodica zahvaljuje svima na porukama podrške

Una Samardžić, sestra Azura Terzića iz Cazina, mladog košarkaša KK Igman Burch kojem je 2. oktobra prošle godine slomljena kičma ispred diskoteke u Cazinu, a o čemu je istragu preuzeo FUP, objavila je na Facebook grupi “I ja sama Azur” da se njen brat nalazi na rehabilitaciji u Zagrebu. 

Njenu objavu prenosimo u cijelosti:

Dragi prijatelji, i članovi grupe “I JA SAM AZUR”

Kao što sam u grupi navela izostavili smo svakodnevno informisanje i objavljivanje na grupi, jer smo bili u pripremama za odlazak na rehabilitaciju, danas kada imam konkretnije i ljepše informacije dijelim s vama sljedeće :

Obavještavam da je Azur hvala Bogu jučer 10.01.2023 primljen na rehabilitaciju u Poliklinici Glavić u Zagrebu, u pitanju je neurorehabilitacija.

U Zagrebu ostaje tri mjeseca

Azur će u Zagrebu boraviti sa mnom i Zlatanom Samardžićem gdje ostajemo 3 mjeseca, kako bi napravili što veći i nadamo se što uspješniji ishod za Azura i povredu koja mu je nanešena.

Gledajući na to da kao porodica imamo jako puno upita vezano za vid financijske pomoći dragih prijatelja, pa čak i ljudi koje ne poznajemo lično i od prije, ovim putem želim razjasniti da ćemo vezano za to naknadno objaviti post, tačnije, kada budemo znali sve troškove koje ćemo morati snositi u toku boravka u Zagrebu.

Zahvaljujem se od srca svima na predivnim porukama podrške, kako Azuru tako i nama kao porodici, svim iskrenim i lijepim namjerama i željama za pomoći.

Idemo do pobjede kao i uvijek

Ono što mogu svima reći je to da Azur ne zna za poraz, Bogu hvala da ga je spasio od onog najgoreg, samim tim je dobio priliku da pokaže svim zlobnicima da će se smijati,igrati košarku i nastaviti tamo gdje je stao.

Jednom sam obećala i ponoviti ću opet, dok god je mene Azuru ću davati maksimalnu podršku, pažnju i ljubav da sve ovo prebrodi i ostavi iza sebe.

Idemo do pobjede kao i uvijek, samo tako i nikako drugačije, pobjedniku moj.

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/