Mehmed Alispahić ponovo u Šibeniku (FOTO)

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Lijepo je bilo na današnjem treningu šibenskog drugoligaša vidjeti Mehmeda Alispahića. Plemeniti veznjak nakon gotovo šest godina izbivanja vratio se u narančasto jato.

– Lijep je osjećaj vratiti se u Šibenik. Ovdje sam proveo jedno od najljepših nogometnih razdoblja u mom životu, upoznao sam puno dragih ljudi i drago mi je što mogu biti dio ove nove priče – kazao je Meša na današnjem službenom predstavljanju.

nk-sibenik-mehmed-alispahic

Na Šubićevac je stigao iz BiH prvoligaša Sarajeva, ali, ozljede su ga, baš kao i u Dinamu i Rijeci, spriječili da ostavi neki dublji trag.

– Od odlaska iz Šibenika ozljede su me stalno pratile. Tako je bilo i u Sarajevu gdje sam više vremena proveo u ambulanti nego na travnjaku. Zbog toga nisam fizički potpuno spreman, ali nadam se da ću do početka prvenstva doći u optimalno stanje i da ću pomoći momčadi u ostvarenju cilja, a to je povratak Šibenika tamo gdje mu je mjesto, u prvoj ligi – poručio je Alispahić.

Na pitanje koliko je za njega motivirajuće igranje u drugoj ligi, Alispahić je ponudio odgovor koji će sigurno oduševiti šibenske navijače.

– Motiv mi je igranje u Šibeniku, i uvijek će mi biti, u kojoj god ligi igrao – kazao je 29-godišnji veznjak, za kojeg je interes pokazao i prvoligaš Slaven Belupo, ali se on odlučio za povratak na Šubićevac.

nk-sibenik-mehmed-alispahic11

Njegovo dovođenje odličan je posao uprave Šibenika, napose Ive Krečka.

– Zahvalni smo Alispahiću što je kao rekonvalescent pokazao želju da nam pomogne. Klub je prije nekoliko godina pomogao njemu da se afirmira kao igrač, a sada nam je uzvrtio. Nadam se da će ova suradnja biti na obostranu korist – kazao je Krečak.

Zadovoljstvo dovođenjem Alispahića nije krio ni trener Mirko Labrović.

– Jest da fizički nije top, ali njegova kvaliteta je neosporna. Vjerujem da će nam donijeti dimenziju više, da će biti motor ove ekipe. Na nama je da ga sada, u ovo malo vremena što nam je preostalo, pokušamo dovesti u optimalno stanje – kazao je Labrović.

nk-sibenik-mehmed-alispahic22222
nk-sibenik-juric-plazonic-alispahic33333333
sibenskiportal.hr

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/