Marinko Čavara: Obnovit ćemo Vrbaski most i napraviti obilaznicu Bugojna vrijednu 2,3 miliona maraka

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Predsjednik FBiH i potpredsjednik HDZ BiH, Marinko Čavara boravio je u Bugojnu danas.

Zadovoljstvo mi je što sam razgovarao sa građankama i građanima Bugojna o problemima i kako funkcionira, kako surađuju sa federalnom vlasti, sa kojim problemima se susreću i na koji način predsjednik Federacije može pomoći da život u Bugojnu bude bolji. Rezultate ćemo vidjeti kasnije da li smo šta završili, a projekti koji su prevažni su Vrbaski most i zaobilaznica Bugojna“, istakao je između ostalog predsjednik FBiH Marinko Čavara.

Iznijeli smo određene probleme koje imamo i upoznali smo ga sa nekim projektima koje smo pokrenuli kako na lokalnom tako i na federalnom nivou i dobili smo obećanje da će sa njihove strane biti učinjeno sve da se ti projekti realiziraju u što skorijem vremenu. Zadovoljstvo mi je pa je predsjednik FBiH i potpredsjednik HDZ BiH prepoznao našu listu kao jedan spoj mladosti i iskustva koji može ostvariti kvalitetan rezultat u Bugojnu!“, izjavio je predsjednik OO HDZ BiH Bugojno.

“Meni je osobno kao kandidatu za načelnika Općine Bugojno dao potporu u kandidaturi kao i projektima koji su već u fazi realizacije i pripreme. Radi se o početku realizacije obilaznice Bugojno koji je u vrijednosti procjene investicije 2,3 miliona maraka i jedne neurotične crne točke u Bugojnu, a to je Vrbaski most, njegova rekonstrukcija”, dodao je između ostalog kandidat za načelnika Bugojna, Zdenko Antunović.

Bugojno-danas.info


http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/