Luksuzni lanac hotela traži radnike iz BiH

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/pripremazimnice/

Regruteri luksuznog lanaca hotela Starwood (St Regis, Sheraton, Westin)  iz Katara dolaze krajem oktobra u Bosnu i Hercegovnu, gdje će obaviti intervju sa kandidatima za 20 otvorenih radnih mjesta.

Otvorene su pozicije za konobara, pomoćnika konobara, šankera, hostesa, recepcionera, oficira za odnose sa gostima, lobby ambasadora, sobara  i mnoge druge.

Prijave su moguće preko partnerske kompanije Kouzon BiH sa sjedištem u Banjoj Luci, a ističe se da svjetski renomirani hotel obezbjeđuje osim mjesečnih primanja (iznos prema poziciji): bakšiš, vizu i troškove avionske karte, smještaj, obroke u toku radnog vremena, prevoz od kuće do posla, zdravstveno osiguranje, plaćen godišnji odmor (21 dan), visokokvalitetne treninge i mogućnost za napredovanje.

Svaki kandidat koji uspješno prođe intervju i bude zaposlen imaće privilegiju da radi u takvom radnom okruženju koji je na visokom prafesionalnom nivou i svakako, svi oni koji prođu radno iskustvo od dvije godine u luksuznom hotelu, imaće daleko veće šanse da se zaposle u najluksuznijim firmama širom svijeta.

Prosjek plata zavisi od pozicije i kreću se od 300 do 500 eura, na koju se dodaje napojnica (bakšiš) i naknada za uslugu .

Prijave mogu da pošalju svi u starosti od 18 do 35 godina na e-mail adresu bih@kouzon.com.mk, a više informacija možete dobiti od partnerske kompanije Kouzon BiH na br telefona +387 66 533 030.

avaz.ba

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o