Kuća Zaima Muslimovića iz Rovne obnovljena nakon subotnjeg požara

http://www.janj.ba/bs/article/80/grijanje-na-briket-sta-je-zapravo-briket

Danas je u Rovnoj kod Bugojna obnovljen u potpunosti krov porodične kuće Zaima Muslimovića.

Zaim je za portal Bugojno Danas izjavio: “Zahvaljujem se svojoj mjesnoj zajednici, svojim komšijama, načelniku Hasanu Ajkuniću, stranci SDA, a posebno Amiru Šečiboviću, Adisu Mašiću, Emiru Sarajliću i Admiru Ždraloviću, svojoj firmi Čistoća na čelu sa direktorom Emirom Sarajlićem i radnicima. Zahvaljujem se našem efendiji Mehi Avdiću, Vehidu ef. Arnautu i cijelom Medžlisu islamske zajednice Bugojno. Zahvaljujem se MZ Drvetine, posebno Ćatić Đevadu i Ćatić Mirsadu koji su mi skupili 300 bala sijena u Drvetinama. Velika zahvala pripada mom džematu Rovna. Zahvaljujem se svim ljudima koji su mi pomogli i učestvovali u finansijskoj pomoći.”

Podsjetimo, kuću Zaima Muslimovića je zahvatio požar 24.11. u prošlu subotu u noćnim satima, gdje je izgorio krov a sa njim je uništen i crijep, danas, 5 dana nakon požara, cijeli krov je saniran i obnovljen.

Zahvaljujući podršci dobrih ljudi Zaim ponovo može živjeti u svojoj kući sa ženom i troje djece.

http://www.kasmir.ba/index.php/2019/04/23/duplo-snizenje-za-vikend-osvjezenje/ http://bit.ly/BingoVa254 https://www.bugojno-danas.info/stiglo-najvece-priznanje-od-facebooka-facebook-stranica-bugojno-danas-dobila-plavu-znacku/