Direktor Srednjobosanskih šuma Vildan Hajić izabran za predsjednika Grupacije šumarstva i drvne industrije P/GKFBiH

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Danas je u Mostaru sa početkom u 11:30 održana Izborna skupština Grupacije šumarstva i drvne industrije Privredne/Gospodarske Komore Federacije Bosne i Hercegovine.

Na početku skupštine se prisutnima obratila Šemsa Alimanović sekretar Grupacije šumarstva i drvne industrije P/GKFBiH.

Na skupštini je u sklopu dnevnog reda održana tačka PANEL RAZGOVOR: budućnost šumarstva i drvne industrije u sadašnjoj konstalaciji pozicije ovih sektora u regiji i EU, stručno obrazovanje o čemu su diskutanti razgovarali nakon čega je uslijedilo glasanje i izbor predsjednika i potpredsjednika Grupacije šumarstva i drvne industrije Privredne/Gospodarske Komore Federacije Bosne i Hercegovine.

Za predsjednika je jednoglasno izabran direktor ŠPD Srednjobosanske šume/Šume Središnje Bosne d.o.o. Donji Vakuf dipl. ing. maš. Vildan Hajić dok je za potpredsjednika, također jednoglasno, izabran Zdravko Vojdović, direktor firme Lignum iz Mostara.

Po završetku skupštine portal Bugojno Danas je zabilježio utiske novoizabranih te sekretara Grupacije.

“Koristim priliku da se zahvalim svim kolegama iz šumarstva i drvne industrije na današnjoj jednoglasnoj podršci na izboru za predsjednika Grupacije šumarstva i drvne industrije Privredne Komore Federacije Bosne i Hercegovine. Jedan, mogu reći, vruć krompir pun obaveza, pun problema, danas ste čuli da imamo dosta problematike koja je zatečena. Puno stvari koje nisu riješene, puno stvari koje ćemo u narednom periodu rješavati”, istakao je između ostalog za portal Bugojno-danas.info, novoizabrani predsjednik Grupacije šumarstva i drvne industrije Privredne/Gospodarske Komore Federacije Bosne i Hercegovine, Vildan Hajić.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o