Kompanija Telemach obogatila programsku šemu ekskluzivnim kanalima

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

„PAROVI 1.“,  „PAROVI 2.“ i „Russia Today“, novi kanali u ponudi Telemach-a

Kompanija Telemach nastavlja sa obogaćivanjem programske ponude TV kanala. D3 digitalna ponuda Telemach-a sada je obogaćena novim kanalima za koje je iskazano posebno interesovanje. Vodeći računa da u D3 digitalnoj ponudi kompanije Telemach budu zastupljeni kvalitetni regionalni kanali, programsku šemu obogatili smo kanalima: „PAROVI 1.“ i „PAROVI 2.“ koji prate događanja reality show-a “Parovi” 24/7. Navedeni kanali biti će dostupni u BiH, ekskluzivno samo na Telemach-u i to u D3 digitalnom Start paketu.

Još jedan novi kanal od sada u ponudi Telemach-a kao dio digitalnog D3 Osnovnog paketa je i „Russia Today“, višejezična informativna televizija koja prenosi ekskluzivne vijesti o dešavanjima u svijetu. Televizija RT osnovana je 2005. godine i za potrebe rada ove medijske kuće zaposleno je 100 novinara širom svijeta. Sjedište televizije je u  Moskvi, a dopisništva se nalaze u  Washingtonu, Miamiju, Los Angelesu, Londonu, Parizu, Delhiju i Tel Avivu. Televizija prenosi program na engleskom, španjolskom i arapskom jeziku.

Istovremeno, obavještavamo korisnike da je istekao ugovor između televizije  „BN“  i grupacije kablovskih provajdera  Jugoistočne Evrope „UNITED GROUP“, u čijem je sastavu i kompanija Telemach, te zbog toga kanali „BN” i “BN Music” više neće biti dio programske šeme. Umjesto “BN” kanala, korisnici analognog i digitalnog Start paketa mogu pratiti vrlo gledani kanal “AXN”.

„AXN“ je jedan od najpopularnijih filmskih kanala namijenjen ljubiteljima avanturističkih, humorističkih, naučno-fantastičnih serija i filmova, kao i dobrih reality emisija i muzike. Gledaoci na „AXN“ kanalu mogu očekivati neke od najpopularnijih svjetskih serija i filmova kao što su „Hanibal“, „Glasnici“, „Vladavina“, „Marinci“, „Bez granica“ itd.

Dodajemo i to da navedenom optimizacijom frekvencija, kompanija  Telemach stvara preduslove za skoro uvođenje novih interaktivnih TV usluga prema svojim korisnicima.

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/