Klanjana Dženaza Nesretno Stradaloj Anesi Zečić (Rođ. Beganović)

Foto: prokrug.ba
https://www.zekataxi.com/ http://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike

Prozor je danas na bolji, vječni svijet ispratio svoju sugrađanku, Anesu Zečić (rođ. Beganović), koja je u ponedjeljak (11.9.2017.godine) izgubila život u teškoj saobraćajnoj nesreći.

Veliki broj Prozorčana, Bugojanaca, ali i ljudi iz svih krajeva BiH prisustvovao je danas posljednjem ispraćaju rahmetli Anese, a dženaza je obavljena u mezarju Mahala. Tužni dani za naš grad, tuga kakva se ne može opisati riječima. Još jedan mladi život prerano izgubljen, još jedna tužna priča u našoj maloj kasabi, tuga kakva se odavno nije upamtila.

Redakcija portala prokrug.ba kao i redakcija bugojno-danas.info portala ovim putem upućuje riječi saučešća i podrške porodicama Zečić i Beganović, moleći Svevišnjeg da im podari sabura i snage u ovim teškim trenucima, uz dovu Uzvišenom da rahmetli Anesi podari dženetske ljepote.

Ademu, inače predsjedniku UG-a “Prozorski Krug 767” želimo brz oporavak, strpljenje i snagu da prevaziđe ovo teško iskušenje i da bude dovoljno jak da malenu kćerkicu Suanu izvede na pravi put, a mi obećavamo da ćemo biti tu- pri ruci, kako bismo našem Ademu bili podrška, pomoć i oslonac u vremenu koje dolazi.

prokrug.ba

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/