KK Basket time ugostio KK Sana Sanski Most

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

KK Basket time jučer ugostio KK Sana Sanski Most

Odigrale su se jako teške tri utakmice sa izuzetno jakim protivnikom (kadetsko juniorska, kadetska, i predpionirska) i četvrta sa kadetkinjama, dobili smo utakmicu sa kadetima, predpionirkama a izgubili kadetsko juniorsku na žalost, dok četvrta utakmica sa kadetkinjama je bila fantastična, naše djevojke su danas dominirale tokom cijele utakmice i pobijedile visokim rezultatom 56:14.

Tri utakmice dobivene u korist KK Basket time.

Jučer odlična igra svih djevojki predvođene kapitenom Tarom Šiljak, Iman Hadžiabdić, Ajla Musić, Džana Ždralović, Ajla Pandžo, Edna Lakača i Mirzeta Muratspahić pružile su maksimum i zasluženo donijele pobjedu za svoj klub.

Ekipa trenera Osmana Mulasmajića jučer je također pobijedila.

Advan Ridžal definitivno najjači junior jučer na terenu, Hrvoje Kelava postigao četiri trojke za kadete, borbenost Frana Hercega, Ernad Hadžiabdić i Tarik Hajlaković i Denis Ivković. Za male djevojčice danas najbolju igru pružila Ena Ramić.

KK Basket time je jučer u 17:00 otputovao na međunarodno internacionalni turnir u Novu Topolu gdje se sastaje u prvom krugu sa KK iz Siska-Hrvatska a dok starija ekipa se sastaje sa KK Basket 2000 iz Banja Luke, ovaj internacionalni turnir je veliki izazov za mlade trenere Farisa Musića i Harisa Idrizovića.

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o