KK Basket Time sa 5 selekcija u gostima u Gradišci ostvario svih pet pobjeda

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

KK Basket time jučer je prvi put gostovao u Gradišci sa pet selekcija. Svih pet odigranih utakmica dobiveno je u korist našeg kluba. KK ,,Lider” i KK Basket Time jučer su imali ne samo susret kroz igru već i jedno predivno druženje, ovim putem se zahvaljujem našim domaćinima na gostoprimstvu, trenerici Ognjenki Jovičić koja je zajedno sa roditeljima potrudila se da ugosti našu djecu obezbjedivši razne delicije slane i slatke za sve. Bez obzira na rezultat i osvojene sve utakmice na ovom susretu, puno je važnija bila dobra atmosfera i druženje.

Najbolji igači pojedinačno: Ernad Hadžiabdić, kadetska ekipa Denis Ivković, kadetsko-juniorska Amar Mulaosmanović, pionirska Teo Skenderović, pionirska I Beganović i Hindić Rizvan Topčic predpionirska, i Nedim Mujić predpionirska selekcija.

Kod djevojčica Lana Mulaosmanović i Ena Ramić, Taira Ćeso a kod kadetkinja cijela ekipa predvođena kapitenom Tarom Šiljak koja je zabilježila najviše poena, pružila je fantastičnu igru po konceptu igre trenera Farisa Musića i osvojila fantastičnu pobjedu.
http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/