KK BASKET TIME sa 30 dječaka i djevojčica ove godine učesnik kampa KK Ajdinovići 2019

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/ususretljetu

KK BASKET TIME 30 dječaka i djevojčica ove godine su učesnici KK Ajdinovići 2019. Ljubazno radno osoblje i odlična usluga sa paketom besplatni bazeni i škola jahanja doprinjeli su da djeca se ugodnije osjećaju.

Ovogodišnji kamp je sažet edukacijom grupnog i individualnog rada kao i kondicionog tipa. Ovaj kamp je više baziran kao visinske pripreme. Takmičenja su slobodnog tipa kroz rad tehnike. Prva grupa radi sa bivšim reprezentativcem Adisom Bečiragićem, dok individualce radi naš trener Faris Musić koji je više nego dorastao ovom zadatku. Mini basket škola našeg kluba je kod mene na radu. Najvažnije da se sa djecom odradi ono što smo napravili po vlastitom planu. Ovim putem se zahvaljujem sponzorima koji su bili dio projekta odlaska pojedinih mališana: gđa Slobodanka Miranović, gospodin Dubravko Kolovrat moj prijatelj Ognjen Praljak i sam organizator kampa gosodin Harun Čolić trener KK Vukovi, isti se potdrudio da djeca dobiju odličan paket raznih slobodnih aktivnosti.

Po prvi put radimo na principu samo edukacije bez takmičenja za medalje i diplome zato sam i naglasila da su ovo kamp pripreme koje bazraju na radu tehnike i kondicije. Najvažnije da su djeca sklopila nova prijateljstva da imaju dobru atmosferu kroz druženje i naravnoda ovo druženje nastaviće se i poslje kampa kao i kroz ligaško takmičenje jer KK Basket Time nastavlja svoj put u ZE-DO Kantonu ako Bog da. Kad se vratimo u Bugojno imati ćemo kratku pauzu i radi djece i trenera ipak su ovo velike obaveze za nas trenere, osim treninga obuka plivanja, škola jahanja, odgovorni smo za sigurnost svaog djeteta pojedinačno.

Poslije kratke pauze Škola košarke nastavlja sa radom i pripremama za Memorijalni kup s tim sto ćemo početi sa individualnim radom naše djece, većina trenera to naplaćuje napa djeca će imati kao i do sada gratis paket obuke i usmjerit ćemo se na poboljšanju rada sa početnicima.

Klub volontira sa djecom sa posebnim potrebama i Jasna Behara kao dip. Trener Košarke i ovu godinu i pored velikih obaveza prema vlastitom klubu priprema djecu iz Udruženja Leptir za predstojeću Paraolimpijadu, sa istim je osvojila Prvo mjesto iz takmičenja u košarci pretprošlu godinu dok prošlu su osvojili nekoliko zlatnih i srebrenih disciplina Atletika.

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/