KK “Basket time” iz Sarajeva se vraća sa omjerom 4:1

https://www.zekataxi.com/ http://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike

KK” Basket time” Bugojno danas je gostovao u Sarajevu kod KK “BBY” Vogošća te ostvario 4 pobjede i samo jedan poraz!!!

Prvu utakmicu su igrale kadetkinje trenera Admira Mulasmaića, koje su odma nametnule svoj ritam te pokazale kvalitet više u odnosu na protivnika Ekipu je predvodila odlična mlada Lana Mulaosmanović za koju se već interesuje veliki broj klubova iz Sarajeva a izuzetan doprinos su dale sve ostale igračice prije svih Lana Marijanac, Ena Ramić, Taira Ćeso kao i ostale mlađe igračice koje su dale sve od sebe da pomognu na terenu..

Pionirke su danas bile osvježenje dana te su sa lakše od očekivanog savladale vršnjakinje iz Sarajeva.. Danas je na terenu blistala Ajna Gekić što su joj olakšale ostale saigračice svojom borbenošću na terenu

Utakmicu Juniora je obilježilo dosta turbulencija u igri naše ekipe što je i dovelo do negativnog rezultata na kraju utakmice… Našim juniorima ovaj poraz treba da posluži kao lekcija da što jače i bolje rade u narednom periodu…

Naši pioniri su danas odradili svoj posao bez ikakve greške , odma na poćetku utakmice su se odvojili na osjetniju prednost te do kraja utakmice istu samo povećavali… Danas je fantastican bio Rijad Đekić sa 32 ubačena poena a za svaku pohvalu su i ostali momci koji su zaista ostavili srce na terenu. Dvojica pionira Azer Imširpašić i Rijad Đekić su najbolje utakmicu odigrali danas i pokazali da su talent koji rijetko se nađe djeca su pobjedu proslavila u SCC-u uz omiljene poslastice.

Posljednja utakmica dana, kadetska, možda i najteža danas, donijela je pravu rezultatsku klackalicu te možemo reci da ne bi bilo pogrešno ni da su gosti na kraju pobjedili… Ipak na kraju Rizvan Topcic sa par sjajnih poteza donio je pobjedu našim momcima a vrijedi istaći i veliku borbenost Eldara Šečića pod košem….!

Izuzetno uspješan dan za naš klub, što na sportskom tako i na prijateljskom planu jer smo sklopili suradnju sa sjajnim klubom kakav jeste KK ” BBY” Vogošća te im se ovim putem zahvaljujemo na gostoprimstvu!

⛹️‍♂️⛹️‍♀️KK” Basket time” Bugojno⛹️‍♂️⛹️‍♀️

🏀🏀🏀Košarka počinje sad!!!🏀🏀🏀

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/