KK Basket Time Bugojno već 4 dana boravi na pripremama u Međugorju, djeca oduševljena

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/kataloskaponudatehnike/

KK BASKET TIME već četiri dana boravi u poznatom rekracionom centru La Casa u Međugorju na košarkaškim pripremama.

Pripreme teku onako kako je klub i planirao, punom parom. Tokom priprema klub je posjetio poznati sportski dopisnik za Večernjak gos. Marijan Sivrić, isti je napravio jednu reportažu o djeci ovog napredno kolektiva.

Osim toga ova kolektiv je imao i tu čast da upozna vrhunskog fudbalera iz FK Velež Predraga Juriča, isti je nekada branio boje Dinama i bio igrač u Španiji. Dogovoren je i nastavak saradnje sa Alfa i Omega čovjekom ovog cente gos. Nikom Dodig, isti je ponudio klubu projekte za dalji rad. Djeca rade punom parom, vidno su zadovoljna boravkom u Međugoriju i gostoprimstvom.

Trener Faris Musić daje sve od sebe da poboljša rad naše djece mlađeg uzrasta, dok starije ekipe imaju jako teške i kvalitetne pripreme. Osvježenje su predivni bazeni i topla voda za relaksaciju. Krenula je serija takmičenja grupnih i individualni. Atmosfera je vrhunska što se vidi na licima naših klinaca. Mogu samo reći da se na djecu i trenere gleda iznad očekivano. Izuzetno ljubazno radno osoblje. Osmjeh djeci ne silazi sa lica i pored umora koji vlada među starijoj ekipom, djeca ne skrivaju zadovoljstvo zbog boravka u Međugorju i već pitaju kad mogu ponovo doći. Ovo je jedno predivno mjesto blagoslovljeno dobrim ljudima kao što je naš prijatelj kluba gos. Dodig, higijenom i ljubaznom radnim osoblje, rekla je za naš portal predsjednica KK Basket Time Jasna Behara.

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o