KK Basket Time boravi u Sarajevu kod najboljeg bh. kluba KK Spars

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Djeca Košarkaškog kluba Basket Time borave na trodnevnom testiranju u najboljem Bosanskohercegovačkom klubu KK SPARSI iz SARAJEVA.

Radeći na treninzima sa svojim generacijama praćeni pod budnim okom domaćih trenera ovog velikog sarajevskog kluba ispunili su očekivanja. Najmlađe kategorijae 2006, 2007 i mlađi testirani su u jednoj dvorani a 2005 i 2004 u drugoj na Mojmilu.

Mlađe kategorije su ispunile svoj zadatak mladi Rizvan Topčic i Nedim Mujagić biti će praćeni narednih šest mjeseci dok Adin Jusić od ove sezone će biti registrovan na dvojnu licencu i igrati ligu za najmlađe, uvršten je među prvih 10 igrača, sto znači da naš trud i rad se isplati sa ovim mališanima i da naša djeca mogu još jače i bolje. Adin će braniti boje KK Sparsi i ujedno narednu sezonu biti će praćen njegov cjelokupan rad i ako zadovolji trenere ovoga velikog kluba dalje ćemo dogovarati saradnju. Mi od ove godine ćemo ući u dublju saradnju sa ovim Košarkaškim Gigantom iz Sarajeva.

Teo Skenderović, Amar Mulaosmanović i Harun će biti praćeni i pozvani da odigraju neku utakmicu radi testa dalje. Sve u svemu veliki uspjeh za nas, samim tim što nam je jedan dečko već pozvan da igra. Hvala našem prijatelju, treneru KK Sparsi Seldinu Opardiji koji se potrudio da djeca dobiju ovu priliku. Uskoro očekujemo naše domaćine iz Sarajeva u Bugojnu sa dvije kategorije.

Hvala i nasem treneru Harisu Idrizoviću koji se stavio na raspolaganje i snimio neke kadrove sa treninga i testiranja.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o