Kike Budalike oduševio publiku u Bugojnu

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

U okviru programa 22. Susreta pozorišta/kazališta lutaka Bugojno sinoć je mališane zabavljao Kike Budalike. Koncert na Gradskom trgu upotpunili su i gos , članovi dječijeg hora „Melody“ iz Sanskog Mosta i „Horoljupci“ Vokalnog ansambla Bugojno.

Mališani iz našeg grada sinoć su imali priliku uživati u zabavi koju je priredjena na Gradskom trgu . Gosti iz Sanskog Mosta, članovi dječijeg hora „Melody“ i „Horoljupci“ Vokalnog ansambla Bugojno napravili su odličan uvod za zabavu koju je priredio Kike, a veliku pažnju mališana privukli su velike „lutke“ Pinokio i Snježana.

I sutra mališane u našem gradu očekuje niz zanimljivih sadržaja. Dodjela nagrada i zatvaranje 22. Susreta pozorišta/kazališta Lutaka BiH planirano je sutra u 19 sati i 30 minuta u Maloj sali KSC-a.

Eneida Alibegović/rtvbugojno.ba

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o
https://www.bugojno-danas.info/mlinpek-pekara-u-centru-bugojna-u-kratkom-periodu-postala-omiljeno-mjesto-bugojanaca/