Katastrofalno suđenje za prvaka između NK Vlašić i NK Sport Prevent iz Bugojna (VIDEO)

http://www.janj.ba/bs/article/80/grijanje-na-briket-sta-je-zapravo-briket

NK „Sport prevent“ je sportski kolektiv, član Sportskog saveza Općine Bugojno, kao i Nogometnog saveza SBK/KSB, a samim tim i Nogometnog saveza Federacije BiH i krovne kuće našeg nogometa, Nogometnog/fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

Osnovan je 2011 godine., a do sada su ostvarili veliki broj zapaženih sportskih rezultata, kako na nivou Općine, tako i u Kantonalnim omladinskim ligama, a također i u završnicama Federalnih natjecanja.

Treba napomenuti da su jedni od rijetkih sportski kolektiva koji idu na pripreme i marljivo treniraju.

Odlučujuća utakmica omladinske lige za prvo mjesto odigrala se jučer u Turbetu između NK Vlašić i NK Sport Prevent iz Bugojna, gosti su vodili 0:2 da bi na kraju rezultat glasio 2:2. Ovaj meč su obilježile sudije a to nije prvi put da se dešava ovom sportskom kolektivu iz Bugojna. Pitamo se da li je u pitanju neznanje, neadekvatna edukacija ili ipak namjerno i smišljeno? Ostaje da se vidi. Ipak su to samo djeca, koja su na kraju utakmice ostala na terenu u suzama.

U nastavku pogledajte sporne situacije sa suđenja iz dvije utakmice ovog kolektiva.

bugojno-danas.info

https://www.bugojno-danas.info/kulturno-obrazovni-centar-muradija-bugojno-poziva-na-upis-za-skolsku-godinu-2019-2020/ https://www.bugojno-danas.info/novo-u-bugojnu-taxiplus-povoljna-udobna-i-sigurna-voznja-do-zeljene-destinacije' https://www.bingotuzla.ba/2019/08/15/kataloska-akcija-15-25-8-2019-god/'