Kandidat za Zastupnički dom Parlamenta Federacije BiH Eldin Delić

https://www.bugojno-danas.info/

ELDIN DELIĆ, kandidat za Zastupnički dom Parlamenta Federacije BiH

Zovem se Eldin Delić, rođen sam 24.09.1980. godine u Travniku. Oženjen sam i otac četvero djece. Osnovnu školu završio sam u Trenici, OŠ Musa Ćazim Ćatić. Srednju školu završio sam u Travniku, Opća Gimnazija.

Školske 2000/2001 godine upisao sam Šumarski fakultet na Univerzitetu u Sarajevu koji sam uspješno završio 2004. godine i stekao zvanje diplomirni inžinjer šumarstva.

Od 2004. godine u stalnom radnom odnosu sam u Šumskoprivrednom društvu „Srednjobosanske šume“ d.o.o. Donji Vakuf u kojem sam obavljao poslove šefa sekcije i šefa proizvodnje u Šumariji Novi Travnik.

Početkom januara 2016. godine imenovan sam za člana Uprave Šumskoprivrednog društva „Srednjobosanske šume“ d.o.o. Donji Vakuf i to kao Izvršni direktor Sektora integralne zaštite šuma i ekologije.

Na ovom radnom mjestu sam zajedno sa ostalim kolegama iz Uprave ostvario zapažene rezultate u stabilizaciji i pozitivnom poslovanju našeg Društva.

https://www.bugojno-danas.info/ https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://mfbanka.com/stednja/ https://www.bingotuzla.ba/akcija-za-pocetak-sedmice-pop-up/