KALKULATOR: Izračunajte koliko će vam trebati da smršate

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/pripremazimnice/

Mršanje je proces u koji je potrebno uložiti puno truda, ali i odreći se nekih loših navika. Osim prilagođene i raznovrsne prehrane, važan faktor svakako je fizička aktivnost koja ubrzava metabolizam, troši nakupljene masnoće u tijelu i povećava mišićnu masu.

Ako ste se odlučili napraviti promjenu i istopiti višak kilograma, pravo je vrijeme da se pokrenete jer, kao i za sve ostalo, i za to je potrebno vremena. Želite li znati koliko će vam trebati da dođete do željenog cilja, donosimo kalkulator mršanja, prenosi portal “Zadovoljna”.

Kako djeluje kalkulator mršanja?

Za zdravo mršanje, bez rigoroznih dijeta i velikog odricanja trebati ćete se oboružati strpljenjem, ali i biti dosljedni u svom planu. Otvorite kalkularor OVDJE i slijedite upute ispod:

1. U tablicu ubacite svoju trenutnu težinu, visinu i godine izražene u kilogramima i centimetrima.

2. U označeno polje upišite koliko bi željeli smršaviti te kliknite na označeno mjesto “kalkulator kalorija”.

3. Na ekranu će biti ispisan maksimalan broj kilograma koji možete skinuti kao i vrijeme koje je potrebno da izgubite upisanu željenu težinu.

avaz.ba

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o