Kadetkinje i pioniri KK Basket Time Bugojno ostvarili značajne pobjede

http://www.janj.ba/bs/article/80/grijanje-na-briket-sta-je-zapravo-briket https://www.bugojno-danas.info/kulturno-obrazovni-centar-muradija-bugojno-poziva-na-upis-za-skolsku-godinu-2019-2020/

Danas su naše kadetkinje savladale gostujuću ekipu iz Žepča rezultatom 48:17 Naše djevojčice predvođene kapitenom Tarom Šiljak dominirale su cijelu utakmicu. Igračica utakmice Tara Šiljak koja je postigla danas 22 poena, razigrana Nejra Tunović sa pogođenih 10 poena i 10 skokova pod košem, Delila Beganović kao i cjeli ostatak ekipe koji je danas odradila fantastičnu odbranu. Danas je sve prisutne oduševila Lana Mulaosmanović koja je 2007. godište i postigla je četiri poena. Bravo za naše princeze, sve čestitke našim djevojkama i treneru Adi. Suđenje tokom cijele utakmice je bilo fer i korektno.

Danas su i naši pioniri savladali u Tešnju u gostima domaću ekipu rezultatom 46:57 u našu korist. Utakmica je bila preteška, ali borbenošću Nedima Vugdalića i Tea Skenderovića uspjeli smo doći do ove pobjede. Ante, Kelava, Amar, Marko, Helez i Harun, Nermin dali maksimum u igri i odbrani. Bravo dečki moji bravo Selmire, bravo KK Basket time, bravo danas za obje ekipe i dječake i djevojčice. Voli vas trenerica Jasna Behara.

https://www.bingotuzla.ba/2019/06/20/kataloska-akcija-20-30-6-2019/'