Kadetkinje i pioniri KK Basket Time Bugojno ostvarili značajne pobjede

http://preventlabs.ba/

Danas su naše kadetkinje savladale gostujuću ekipu iz Žepča rezultatom 48:17 Naše djevojčice predvođene kapitenom Tarom Šiljak dominirale su cijelu utakmicu. Igračica utakmice Tara Šiljak koja je postigla danas 22 poena, razigrana Nejra Tunović sa pogođenih 10 poena i 10 skokova pod košem, Delila Beganović kao i cjeli ostatak ekipe koji je danas odradila fantastičnu odbranu. Danas je sve prisutne oduševila Lana Mulaosmanović koja je 2007. godište i postigla je četiri poena. Bravo za naše princeze, sve čestitke našim djevojkama i treneru Adi. Suđenje tokom cijele utakmice je bilo fer i korektno.

Danas su i naši pioniri savladali u Tešnju u gostima domaću ekipu rezultatom 46:57 u našu korist. Utakmica je bila preteška, ali borbenošću Nedima Vugdalića i Tea Skenderovića uspjeli smo doći do ove pobjede. Ante, Kelava, Amar, Marko, Helez i Harun, Nermin dali maksimum u igri i odbrani. Bravo dečki moji bravo Selmire, bravo KK Basket time, bravo danas za obje ekipe i dječake i djevojčice. Voli vas trenerica Jasna Behara.

http://bit.ly/BingoMartII https://www.bugojno-danas.info/stiglo-najvece-priznanje-od-facebooka-facebook-stranica-bugojno-danas-dobila-plavu-znacku/