Kad Binas Bugojno raspiše konkurs za njega slučajno sazna samo 13 osoba

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/vikend-akcija/

Bugojanska firma Binas je raspisala konkurs prije 6 dana za 26 radnika raznih zanimanja.

Ništa tu ne bi bilo čudno da je konkurs objavljen na nekom portalu ili novinama kojima ima pristup svakodnevno veliki broj Bugojanaca i građana BiH. Konkurs je raspisan na web portalu firme Binas prije 6 dana a vidjelo ga je čak 13 posjetitelja kako se i vidi na mjeraču posjeta tog konkursa (dokaz u prilogu). Dok na konkursu piše datum 17.02.2020. Sada je pitanje od kojeg datuma se broji važenje konkursa s obzirom da nam je vjerni čitatelj danas javio da je konkurs raspisan te da je i on tek danas vidio konkurs koji je objavljen prije 6 dana.

Pitanje je kako će oni radnici bez posla vidjeti ovakve konkurse i kako će saznati za njih na vrijeme jer ako je suditi prema objavi na stranici Binasa, konkurs važi do utorka 3.3.2020. Ako je suditi prema datumu koji piše na konkursu, radna mjesta su već popunjena jer je 17.2.2020. davno prošao. Zašto se ne zovu osobe sa biroa kojih ima na pretek a koje ne mogu doći do ovih konkursa.

Broj 13 posjeta konkursa dovoljno govori koliko je osoba vidjelo konkurs slučajno i je li raspisan da ga vidi veliki broj ljudi jer kada objavi portal Bugojno Danas svaki oglas i konkurs je viđen više hiljada puta kao što će i ova objava biti viđena.

Ovim putem pozivamo upravu i direktora da se oglase i objasne do kad konkurs važi kako bi nezaposleni mogli konkurisati a koji nije dostavljen portalu Bugojno Danas na objavu niti smo ga mogli pronaći u nekim od dnevnih novina zadnjih 10 dana.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o
https://www.bugojno-danas.info/mlinpek-pekara-u-centru-bugojna-u-kratkom-periodu-postala-omiljeno-mjesto-bugojanaca/