Jubilej: 5 godina postojanja i rada portala Bugojno-Danas

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Poštovani posjetitelji portala Bugojno-Danas, na današnji dan tačno prije 5 godina pokrenuli smo portal koji je danas najčitaniji kako u SBK tako i u Bugojnu. Sve ove godine smo se razlikovali od drugih po objektivnom izvještavanju, govorili o onome što je u interesu građana, te o čemu drugi ne žele ili ne smiju govoriti.

Za 5 godina postojanja ostvarili smo 16.956.536 posjeta prema Google Analyticsu sa objavljena 9760 članka koji su se čitali svakodnevno.

U ovih 5 godina razotkrili smo razne nezakonite afere u našem gradu, od namještenih konkursa u više navrata, do problema u zdravstvu, školstvu, raznim javnim preduzećima o čemu su često prenosili naše vijesti najjači portali i TV kuće u BiH i šire. Naši izvori su građani koji nam sve ove godine vjeruju.

Facebook priznanje plavu značku smo dobili 27.11.2017. godine, to je najveće priznanje koje Facebook odaje pretežno poznatim osobama ili medijskim kućama, a mi smo je tada dobili kao 5. medijska Facebook stranica u Bosni i Hercegovini što dovoljno govori o nama. Današnja Facebook stranica Bugojno Danas ima više od 50 000 pratitelja što je najviše u SBK od svih medija.

Veliko hvala svim firmama i privrednim subjektima kao i fizičkim licima koji su Bugojno Danas prepoznali i prepoznaju kao odličnog marketing partnera gdje se oglašavanje isplati višestruko.

Hvala svima koji nas prate i čitaju, hvala vam što ste nas smjestili u sami vrh u SBK.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o