Jerko Ivanković Lijanović sa Bugojancem Esadom Hindićem posjetio demobilisane borce u Kampu heroja

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Predsjednik Narodne stranke radom za Boljitak Jerko Ivanković Lijanović je posjetio demobilisane borce koji mjesecima protestuju ispred zgrade Vlade FBiH. Sa Lijanovićem je u posjeti bio i Bugojanac Esad Hindić. Na svojoj Facebook stranici Lijanović je napisao:

Povodom sastanka Čovića i Dodika u Mostaru i novih prijetnji stabilnosti i blokadi BiH, nekim njihovim planom B, poručujem i Čoviću i Dodiku kao i onima iz susjednih zemalja koji podržavaju njihove politike da posjetite kamp boraca ispred zgrade Vlade FBiH i vidite rezultate svojih politika, da vidite kako žive oni koji su se borili za ovu zemlju, mada puno bolje nije ni svim ostalim stanovnicima.

Ne bojimo se vaših prijetnji, ima nas dovoljno i Hrvata i Srba i Bošnjaka i svih ostalih koji su rođeni u ovoj zemlji i vole svoju zemlju, a ona im nije druga nego prva i jedina domovina.

Pozivam dva miliona birača FBiH da zajedno na općim izborima 07.10. ove godine zaustavimo politike etničkog konflikta i siromaštva i napravimo željno očekivane i prijeko potrebne promjene tj. uspostavimo politike etničke suradnje i ekonomskog razvoja.

Bugojanac Esad Hindić je također pružio podršku Borcima: “Danas sam posjetio svoje borce kojima ću podržavat sve zahtjeve na predstojećim izborima kao predstavnik Boljitka u Skupštini Srednjo-bosanskog kantona. Također moju podršku imat će svi narodi naše Bosne i Hercegovine i zastupati ću ih i opravdati svoj mandat i to ne kao drugi koji obećavaju, a ništa ne rade. Boriću se kao čovjek iz naroda za boljitak svih”

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o