Jajčani pozivaju na humanitarnu utakmicu za Ermina Omerovića

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Jajčani pozivaju sve prijatelje i ljubitelje rukometa iz susjednih gradova da se pridruže ovoj velikoj humanitarnoj akciji.

Poštovani sugrađani, sugrađanke, ljubitelji rukometa i svi ljudi dobre volje.

U subotu 12.01.2018.godine sa početkom u 18:00 sati u sportskoj dvorani u Jajcu odigrati će se humanitarna utakmica između Rukometnog kluba Jajce i premjer ligaša Rukometnog kluba Sloga iz Gornjeg Vakufa -Uskoplja. Igrači i članovi upravnog odbora obje ekipe odlučili su dati svoj doprinos i ovom humanom gestom žele pomoći našem Erminu Omerović koji je doživio tešku povredu pri čemu mu je amputirana desna ruka.

Iako je susret humanitarnog karaktera nema sumnje kako će istinski ljubitelji sporta moći uživati u vrhunskom rukometu. Tako će naši momci Agić,Popaja,Vunić dočekati goste predvođene trojcem Abdurahmanović,Biljaka Purić koji se nalaze među deset najboljih strijelaca lige. Važno je napomenuti da se ekipa Sloge nalazi na šestom mjestu Premjer lige bez poraza na domaćem terenu te su zbog svoje publike i rezultata postali pravi hit naše zemlje. Stoga pozivamo sve prijatelje i ljubitelje rukometa iz naših susjednih gradova: Bugojna,Donjeg Vakufa i Gornjeg Vakufa Uskoplja koji su uvijek dragi i rado viđeni gosti u našem Jajcu.


Sami ne možemo ništa ali zajedno možemo sve!
Ulaznica će koštati 2 KM.
Onaj tko bude htio i bio u mogućnosti pokloniti veći iznos moći će to učiniti u sportskoj dvorani kod ulaza.

“POSTATI ČOVJEK JE LJEPŠE NEGO POSTATI KRALJ”
A.G. Matoš

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o