Izuzetno veliki odziv članova i simpatizera SDA na predizbornim skupovima u bugojanskim mjesnim zajednicama

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

OO SDA Bugojno je nastavila aktivnosti na predizbornoj kampanji obilaskom bugojanskih mjesnih zajednica. Ono što karakteriše skupove je izuzetno veliki odziv članova i simpatizera SDA, koji su ovom prilikom dali punu podršku kandidatima SDA Bugojno za Opće izbore u BiH.

Na skupovima je naglašena važnost predstojećih  izbora za budućnost BiH jer su u posljednje vrijeme sve otvorenije  huškačke priče o podjeli i negiranju naše države.

Prisutnima je predstavljena i Programska platforma za izbore a  prezentirani su i rezultati ostvareni tokom mandata 2014./2018.godine. Istaknuto je da su u  protekle četiri godine u skladu sa reformskom agendom stvoreni preduslovi za nastavak rasta ekonomskih  pokazatelja i naglašeno je da je u prethodnom mandatu postignuta finansijska stabilnost, stabilnost penzijskog fonda, što je posebno značajno obzirom da je poznato da nisu uzimana značajna sredstva MMF-a.

Zahvaljujući rezultatima reformske agende, u protekle 4 godine  realizovani su i brojni infrastrukturni projekti.

Posebno se govorilo o stanju u SBK-u i u Bugojnu, te je naglašeno koliko je važno da imamo ljude  s ovih prostora na svim nivoima vlasti, koji mogu učiniti još više za razvoj lokalne zajednice i društva u cjelini.

„U današnjem složenom trenutku bh stvarnosti,  izuzetno je važno da član Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda bude dokazani patriota,osoba sa jakim političkim i pravnim integritetom, stabilna i jasno opredijeljena osoba kada je u pitanju stav o budućnosti BiH.

Zato vas pozivamo da podržite Šefika Džaferovića i kandidate SDA jer „Snaga SDA je snaga naroda“, poruka je sa održanih predizbornih skupova SDA Bugojno.

PRESS SLUŽBA OO SDA BUGOJNO

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o