Bugojno: Otvorena proširena dm prodavnica

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Bogatija ponuda proizvoda i 15% popusta na ukupnu kupovinu.

Uz mnogobrojna iznenađenja i posebne pogodnosti za kupovinu, dm je sa svojim kupcima u Bugojnu danas obilježio ponovni početak rada preuređene dm prodavnice na adresi Bosanska 6.

Radovi na proširenju i preuređenju trajali su dvanaest dana, a jedinstveni doživljaj kupovine unaprijeđen je povećanjem prodajnog prostora za 50 m² kao i dodatnim osvježenjem enterijera. Uz redovne asortimane proizvoda za njegu i ljepotu, osviještene ishrane i kućanstvo, proširenjem prodajnog prostora kupcima je ponuđen i još širi asortiman proizvoda za make up i njegu kose, sportske ishrane te proizvoda namijenjenih bebama i djeci.

„Na ovoj adresi prisutni smo od 2008. godine te smo kao zahvalu za desetogodišnju lojalnost naših kupaca odlučili proširiti prodajni prostor i kupcima ponuditi još veći izbor proizvoda dm marke kao i drugih, domaćih ali i svjetskih brendova. Povodom ponovnog otvorenja pripremili smo i posebne pogodnosti, a od 20.9. do 22.9., na ukupan iznos kupovine kupce očekuje popust od 15%“,  izjavila je Melisa Hečimović, regionalna menadžerica dm-a.

Osim popusta, dm je osigurao i dodatne pogodnosti. Kupci su danas mogli iskoristiti posebnu ponudu 1+1 gratis a željene proizvode iz velike ponude u dm-u mogu kupovati po UVIJEKPOVOLJNO cijenama. Okretanjem „kola sreće“ mnogi su osvojili mali znak pažnje, a za kupovinu iznad 40 KM poklon je bio dm peškir. Veselili su se i najmlađi jer je dm priredio zabavu uz klauna, maskote Minnie i Mickey Mouse te uz animatore za oslikavanje lica i modeliranje balona. Već uobičajeno prilikom otvorenja dm prodavnica, umjesto plastičnih vrećica kupci su uz svaku kupovinu dobijali permanentne cekere.

No, to nije sve! dm poziva kupce da do 27.9.2018. sudjeluju u nagradnoj igri i okušaju svoju sreću. Prva nagrada je mašina za pranje i sušenje veša, druga je nutrybullet, dok preostali nagradni fond čini 10 dm poklon paketa u vrijednosti po 25 KM.

Radno vrijeme dm prodavnice u Bugojnu, na adresi Bosanska 6,  je od ponedjeljka do subote od 9 do 21 sat, dok je nedjelja neradna.

Više informacija o dm drogerie markt d.o.o.

dm je na bosanskohercegovačkom tržištu prisutan od juna 2006. kada je otvorena prva dm prodavnica u sarajevskom naselju Dobrinja. Za jedanaest godina dm se pozicionirao kao vodeća kompanija u kategoriji drogerija s više od 680 zaposlenika i 70 prodavnica u 40 gradova te distribucijskim centrom u Sarajevu. U poslovnoj godini 2016/17. dm je u Bosni i Hercegovini ostvario promet od 143,9 miliona KM. Asortiman dm-a obuhvata preko 14.000 proizvoda etabliranih svjetskih i domaćih proizvođača. Među dm robne marke spadaju Balea, alverde, DAS gesunde PLUS, s.he stylezone, Denkmit, babylove, dmBio i mnoge druge. U cjelokupnom asortimanu posebno mjesto zauzimaju organska hrana, prirodna kozmetika i ekološki prihvatljivi proizvodi.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o