Islamska zajednica BiH želi ugasiti Bugojno Danas?! (DOKAZ)

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Da portal Bugojno Danas smeta mnogima, dokaz je i današnja obavijest od Facebooka koja nam je stigla a radi se o videu koji je uklonjen sa naše Facebook stranice a koji je objavljen 8.11.2017. godine.

Naslov videa glasi “Kada će nastupiti sudnji dan? Predavač Vehid Arnaut, glavni imam Medžlisa IZ-e Bugojno“. Čudno je da nekome zasmeta ovaj poučan video koji je imao preko 8500 pregleda, 124 lajka i 81 komentar, (dokaz u dnu članka).

U prijavi su navedeni kontakt podaci: Vlasnik: Edukacija o islamu, Email: urednik@islamskazajednica.ba što znači da je video prijavila Islamska zajednica Bosne i Hercegovine, a razlog je samo njima poznat. Ovom prijavom su ugrozili stranicu Bugojno Danas da bude direktno ukinuta. Čudno je što je video obrisan nakon godinu i 5 mjeseci što je objavljen.

Pitamo se, da li je ova prijava usko vezana sa našim istinitim pisanjima o izborima u Medžlisu islamske zajednice Bugojno tj. za izbor predsjednika Medžlisa islamske zajednice Bugojno. Da napomenemo, sa Medžlisom Islamske zajednice Bugojno nemamo nikakav problem, problem je napravila Islamska zajednica BiH.

Čudno je što Islamska zajednica tj. urednik@islamskazajednica.ba nije usmeno obavijestila našu redakciju kada je vidjela da smo objavili video i kazali ako ima nešto sporno, da uklonimo video ako krši neka pravila, iako smo video prenijeli u originalu bez rezanja bilo čega gdje se vidi čiji je video i ko ga je snimao a možete ga pogledati klikom na OVDJE.

Očekujemo od našeg bivšeg glavnog imama Vehida ef. Arnauta koji trenutno obnaša funkciju rukovodioca ureda za Zekat u Islamskoj zajednici BiH, da reaguje i da se otkrije počinilac ove prijave koji je direktno ugrozio opstanak portala Bugojno Danas jer se i u video nalazi Vehid Arnaut.

Kontaktirali smo pomenuti email gdje nam niko nije odgovorio na naše upite.

Ovakvim potezima će Bugojno Danas samo jačati i pisati još iskrenije i otvorenije, a neka je na sramotu ova prijava koju su pokrenuli prema Facebooku gdje pokušavaju “izbiti” hljeb nekome iz ruku.

U nastavku pogledajte obavijest od Facebooka koju smo dobili:

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/