Travnik: Ministar potegao pištolj na inspektora!?

https://www.zekataxi.com/ https://https://www.bingotuzla.ba/ljetnihitovi//

U redakciju našeg portala danas smo primili veći broj poziva naših čitalaca koji su nas pitali o navodnom incidentu koji se jutros desio u Travniku, a u kojem je učestvovao Salkan Merdžanić, ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva SBK, te jedan od kantonalnih inspektora. Pokušali smo na razne načine saznati nešto više o ovom događaju, ali tek u poslijepodnevnim satima javio nam se kantonalni inspektor za šumarstvo Tončo Peša koji je za naš portal iznio svoju verziju događaja.

Ministar Merdžanić je potegao pištolj na mene u svojoj kancelariji. On je kada je bio načelnik Općine Fojnice izvršio krčenje kulture i napravio vikendicu te sazidao roštilj. Ja sam dao rješenje da se to zabrani, jer je to protiv zakonito. Jutros me zvao i rekao da ćemo mi riješiti “slučaj Merdžanić” ali ja sam rekao da je što se mene tiče to riješeno davno. Rekao je da se njemu prijeti i onda je izvadio pištolj, a ja za to imam i dva svjedoka, od kojih je jedan iz vašeg grada, ističe Peša koji je slučaj prijavio policiji.

Prijavio sam sve policiji u Travniku i Federalnoj upravi policije, dodao je kantonalni inspektor u ispovijesti za naš portal.

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/