Igor Vrljić donirao 500 kg hrane azilu „Koprivnica“

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.bingotuzla.ba/proljetnazabavairekreacija/

Uvijek je nadahnjujuće susresti se s ljudima koji žive ljubav prema životinjama, a posebno kada u obzir uzmemo okolnosti koje su nas zadesile u posljednje vrijeme. Presretni smo kada znamo da nas okružuju takvi ljudi.

Igor Vrljić, kandidat za načelnika Općine Bugojno, donirao je 500 kg hrane za napuštene pse koji su zbrinuti u azilu „Koprivnica“. U vrijeme kada smo zabrinuti za svoje zdravlje i zdravlje naših najbližih, divno je misliti i ne zaboraviti na divna bića koja sigurno zaslužuju ljubav.

Ovaj doprinos, našeg Igora, treba da ima za cilj razviti svijest našeg naroda o načinu na koji se trebamo ophoditi prema životinjama, veličina i moralni napredak jednog naroda se vide kroz to kako se tretiraju životinje.

Hvala svima koji brinu o napuštenim životinjama,a veliko hvala Igoru, koji se u ovim hladnim danima sjetio naših „šapa“ koje nisu i neće biti zaboravljene dok god postoje ljudi velikog srca sa puno ljubavi.

Gvu.ba

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o