Huso i Haso podijelili bodove u Donjem Vakufu i poslali jasnu poruku: Povežimo gradove kroz međureligijsko vijeće

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Odbor za međureligijsku saradnju Bugojno Međureligijskog vijeća BiH organizovao je dvije revijalne utakmice u malom nogometu večeras. Utakmice su se igrale u sportskoj dvorani Donji Vakuf.

Odigrane su dvije utakmice, prva u 18 sati gdje su se sastali igrači iz Bugojna koje su činili privrednici, vjerski službenici sve 3 konfesije, javni dužnosnici i načelnik Hasan Ajkunić protiv ekipe Donjeg Vakufa predvođene načelnikom Husom Sušićem koja je na kraju završena rezultatom 6:6, a druga utakmica je odigrana između omladinaca u 19 sati, a završila je rezultatom 2:2. Načelnik Bugojna je postigao dva pogotka, a 30 sekundi prije kraja utakmice rezultat poravnao na 6:6 te je utakmica završena neriješenim ishodom. Najefikasniji na utakmici je bio zamjenik predsjedavajućeg Općinskog vijeća Bugojno, Salih Gurbeta koji je postigao 3 pogotka. Revanš će se igrati u Bugojnu.

Ovim revijalnim utakmicama je poslana jasna poruka, BiH ne treba podjele, svi možemo skupa graditi život u jedinstvenoj nam Bosni i Hercegovini.

Nakon utakmica upriličeno je druženje uz večeru u motelu Otoka u Donjem Vakufu.

Bugojno-danas.info
http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/