Hiljade prisutnih na javnom dočeku Nove godine u Bugojnu, načelnik i građani brojali posljednje sekunde

http://www.janj.ba/bs/article/80/grijanje-na-briket-sta-je-zapravo-briket

Mnogi građani Bugojna su 2019. dočekali na gradskom trgu kod BBI banke, uz bogat muzičko-zabavni program na temperaturi od 2 stepena celzijusa.

Načelnik Ajkunić je brojao parne brojeve, a prisutni neparne brojeve te se na taj način ušlo u novu 2019. godinu nakon čega je uslijedio vatromet koji je trajao 4.5 minute.

Već nekoliko godina u Bugojnu se organizira doček Nove godine na otvorenom, koji postaje sve popularniji, kako kod domaćih tako i kod brojnih gostiju koji dođu iz drugih bh sredina. Veliki broj građana, posebno mladih, odlučio je Novu godinu dočekati u nekom od ugostiteljskih objekata i kafića, gdje su ranije rezervisali mjesta.

Naravno, bilo je i onih koji su Novu godinu  proslavili u krugu porodice, u kućnoj atmosferi.

Bugojno-danas.info

Pogledajte trenutak dočeka Nove godine u Bugojnu pred oko 6000 prisutnih

Pogledajte trenutak kada je Bugojno ušlo u Novu godinu pred par hiljada prisutnih, načelnik Ajkunić i pristuni brojali zadnjih 10 sekundi 2018. godine

Posted by Bugojno Danas on Ponedjeljak, 31. decembar 2018.
https://www.bugojno-danas.info/kulturno-obrazovni-centar-muradija-bugojno-poziva-na-upis-za-skolsku-godinu-2019-2020/ https://www.bugojno-danas.info/novo-u-bugojnu-taxiplus-povoljna-udobna-i-sigurna-voznja-do-zeljene-destinacije' https://www.bingotuzla.ba/2019/08/15/kataloska-akcija-15-25-8-2019-god/'