HAOS U MOSTARU: Fudbalerke Iskre zarobljene na stadionu nakon pobjede nad ŽFK Emina

http://www.janj.ba/bs/article/80/grijanje-na-briket-sta-je-zapravo-briket https://www.bugojno-danas.info/kulturno-obrazovni-centar-muradija-bugojno-poziva-na-upis-za-skolsku-godinu-2019-2020/

Danas je ŽNK Iskra Bugojno gostovala u Mostaru u okviru Premijer lige BiH za žene gdje su odigrale utakmicu protiv ŽFK Emina iz Mostara. Na kraju su slavile Bugojanke rezultatom 2:1 golovima Marine Lukić i Milice Jović. Ovo je 8. uzastopna pobjeda Bugojanki.

Ono što je upropastilo ambijent i atmosferu jeste nesportsko ponašanje uprave i igračica ŽFK Emina gdje su napali igračice i upravu od izlaska do svlačionica 40 i više metara, dočekali navijači prilikom izlaska sa stadiona. Pljunili i nasrnuli fizički na Marinu Lukić, navode iz uprave ŽNK Iskra Bugojno.

Iz uprave ŽNK Iskra dodaju: “Uprava ŽNK Iskra zahvaljuje se policijskim organima koji su spasili nogometašice i upravu ŽNK Iskru Bugojno. Kako saznajemo ŽNK Iskra je pod pratnjom policije i zaštitara napustila stadion ŽFK Emine. Slaba organizacija utakmice i napad na upravu i nogometašice ŽNK Iskra Bugojno. Mislim da takmičarski organi NSBIH treba ovakve i slične slučajeve disciplinski kazniti.”

https://www.bugojno-danas.info/novo-u-bugojnu-taxiplus-povoljna-udobna-i-sigurna-voznja-do-zeljene-destinacije' http://bit.ly/KatalogBingoJuliII'