Gradski taxi Zeka Bugojno vožnjama i novčanim nagradama obradovao 5 osoba

Jučer smo objavili poziv za nagradnu igru u organizaciji Gradskog taxija Zeka Bugojno u kojoj se tražilo da napišete u komentar ime osobe koja bi se voljela provozati u najnovijem Audi R8 20 minuta plus osvojiti iznos od 50 KM.

Vlasnik Zeka Taxija je ispunio obećanje te je puno povjerenje ustupio portalu Bugojno Danas da uručimo novac i provozamo dobitnike nagradne igre. Polazište je bio plato ispred kafića BM, hvala osoblju kafića koji nam je ustupio parking. Vrijednost nagradne igre je 250 KM, a svi oni su se vozali po 20 minuta u ovom automobilu.

Pet osoba je osvojilo po 50 KM i provozalo se po 20 minuta u luksuznom automobilu. Utisci su fenomenalni i odlični.

Ovo je treća nagradna igra Gradskog taxija Zeka Bugojno s obzirom da je prošle godine vlasnik obradovao 11 osoba sa po 50 KM i vožnjom u luksuznom autu istog modela ali malo starijeg.

Dobitnike smo upozorili da je brza vožnja opasna i da je rizik voziti brzo s obzirom da je ovaj automobil luksuzni i sportski i da može razviti veliku brzinu što nije dobro za učesnike u saobraćaju a pogotovo na našim neravnim cestama koje su u jako lošem stanju što su i današnji dobitnici mogli osjetiti.

Hvala svima na učešću, a veliko hvala i Zeka Taxiju koji je ustupio automobil redakciji portala Bugojno Danas da provedemo ovu nagradnu igru.