Govorite njemački jezik? CaDa zapošljava u Bugojnu!

https://www.zekataxi.com/ http://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike

Govorite njemački jezik i potreban vam je posao kojeg možete kombinovati prema vlastitim željama i potrebama – rad od kuće ili iz kancelarije, i uz to pogodno radno vrijeme..? Onda ste na pravom mjestu. Kompanija CaDa Solucije doo nudi to i još mnogo više za sve potencijalne saradnike iz Bugojna.

Riječ je o projektima za najveće njemačke firme iz oblasti kataloške prodaje. U potrazi su za saradnicima koji aktivno govore njemački jezik za poziciju Podrška/servis kupcima.

– Jedna smo od najvećih domaćih BPO komapnija i bilježimo stalnu tendenciju rasta i razvoja. Od prošle godine uspjšeno poslujemo i u Bugojnu i uistinu smo zadovoljni našim saradnicima – kažu iz HR odjela CaDa Solucija.

Trenutno CaDa upošljava preko 300 saradnika u Sarajevu, Tuzli, Zenici, Bugojnu, Goraždu, Živinicam i Brčkom.

Ove godine proslavili su i šest godina poslovanja. Kako je to izgledalo možete pogledati u ovom videu i dodatno se upoznati sa CaDa Solucijama:

Zbog povećanja obima posla i dodatnog širenja, otvorila se mogućnost da posao ponude u Bugojnu i drugim potencijalnim sradnicima koji aktivno govore njemački jezik. U CaDa nude mogućnost prvog zaposlenja, a svi kandidati proći će stručnu obuku za radno mjesto. Također, nude priliku i za konstantno napredovanje i usavršavanje.

O samoj kompaniji više se možete upoznati i putem njihovog korporativnog videa:

Ukoliko ste zaintersovani za posao, možete aplicirati i saznati više informacija na linku: https://cada.ba/oglasi

Vašu prijavu možete poslati i putem E-maila: posao@cada.ba

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/