Glavni odbor SBB-a: Koalicija sa SDA je najjača u historiji BiH

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Članovi Saveza za bolju budućnost (SBB) BiH na današnjoj sjednici Glavnog odbora upoznali su se s predizbornim aktivnostima Stranke, te izrazili očekivanje da će u koaliciji sa Strankom demokratske akcije (SDA) odnijeti pobjedu na gotovo svim načelničkim pozicijama u Federaciji BiH.

“U tom smislu Glavni odbor je utvrdio kriterije za sastavljanje listi za općinska i gradska vijeća te skupštine gradova u cijeloj BiH. Kriteriji se odnose na prepoznatljivost kandidata u zajednici, ugled koji on uživa, zatim ostvareni rezultati i posvećenost sredini u kojoj živi i radi”, potvrdio je novinarima potpredsjednik SBB-a Damir Arnaut nakon sjednice.

Glavni odbor SBB danas je potvrdio opredijeljenost da na lokalne izbore izađe u koaliciji sa SDA.

“To će biti izuzetno jaka koalicija, najjača u historiji BiH”, rekao je Arnaut.

Prema njegovim riječima, u SBB-u očekuju da ova koalicija odnese značajnu pobjedu na izborima na gotovo svim načelničkim pozicijama u Federaciji BiH.

Na sjednici je izabrana nova predsjednica Glavnog odbora SBB-a Lejla Vuković, koja je ovom prilikom uputila apel svim ženama da budu hrabre i da se kandidiraju na predstojećim lokalnim izborima.

klix.ba

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o
https://www.bugojno-danas.info/mlinpek-pekara-u-centru-bugojna-u-kratkom-periodu-postala-omiljeno-mjesto-bugojanaca/