Glasna poruka odgovornima: Vratimo Iskri stari sjaj!

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

U petak veče u našem gradu završen je 20. jubilarni memorijalni turnir „Admir Ljubuškić-Šutak“, a finalno veče pored velike posjete i veoma kvalitenog nogometa obilježila je parola ekipe 70230 koja je nastupala u finalu, a na kraju i poražena od osvajača turnira caffe KZ Hills (0:7).

Naime, igrači ovog tima su uoči finalne utakmice podigli parolu na kojoj je pisalo: “Vratimo Iskri stari sjaj“, uz velike ovacije prisutne publike, te popularnih „Vandala“ koji su uz bakljadu ovacijama nagradili podizanje parole.

Ovim je poslana jasna poruka ljudima na vlasti u našem gradu te čelnim ljudima Iskre da je vrijeme za promjene i da Iskra zaslužuje svoje mjesto u najjačem rangu bh.nogometa, a kolika je ova jasna poruka došla do srca odgovornih pokazati će naredni period. Jedno je sigurno, niko u gradu ne smije i nema pravo se poigravati sa hiljadama i hiljadama zaljubljenika u Iskru ma kako god on da se zvao.

I velika posjeta na Šutkovom memorijalu pokazala je da su građani željni nogometa i dobrih utakmica, te Iskrinih pobjeda, ali očigledno da to nekom u gradu i ne odgovara s obzirom da svi oni koji na zdrav i razuman način žele pomoći klubu od odgovornih vrlo brzo postanu prozvani kao neprijatelji kluba, kluba koji se trenutno nalazi na veoma niskim granama.

Do kada će biti tako teško je predpostaviti, ali očigledno je da i odgovorni nisu svjesni da bi glas navijača i svih običnih građana koji vole Iskru mogao biti još jači… Možda već brzo…

iskra 1

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/