GIBONNI ODUŠEVIO PRISUTNE: “Dobra večer Bugojno, velika mi je čast biti ovdje večeras sa vama”

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Večeras je regionalna zvijezda Zlatan Stipišić Gibonni održao koncert u Bugojnu u KSC-u.

Ljudu moji hvala vam ljepo što ste došli i hvala vam šta ste nas zvali, velika mi je čast ovdje večeras biti sa vama, hvala vam šta ste nas izvukli iz kuće, puno nam je lipše ovde nego doma, hvala vam puno od srca“, bile su pozdravne riječi Zlatana Stipišića Gibonnija nakon što je otpjevao na početku svoja dva najveća hita “Činim pravu stvar” i “U ljubav vjere nemam”.

Tokom cijelog koncerta nizao je svoje hitove, a u jednom momentu je otpjevao i pjesmu “Cesarica” svog kolege Olivera Dragojevića te zastao u pola pjesme i snimao mobitelom publiku kako pjeva refren pjesme kako bi kolegu obradovao video snimkom.

Koncertu je prisustvovalo preko 1000 posjetilaca, a među gostima bili su predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara, potpredsjednica Federacije BiH Melika Mahmutbegović, načelnik Bugojna Hasan Ajkunić, predsjedavajući Općinskog vijeća Bugojno Igor Vrljić i brojni gosti iz političkog i kulturnog miljea.

Bugojno je ovim pokazalo da je spremno ugostiti najveće balkanske zvijezde, za ovaj koncert je najzaslužniji HKD Napredak Bugojno na čelu sa Dubravkom Vukadin koji je i glavni organizator koncerta. Nadamo se da ćemo u skorije vrijeme imati priliku gledati i slušati nekoga novoga.

Admir Pilić/Bugojno-danas.info


https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o